Острів скарбів


У суботу наша компанія нарешті дозволила собі відпочити і зарядитися енергією справжньої дикої природи в межах Київської області. Ви тільки уявіть — куточки дикого, незайманого й нічим не засміченого лісу існують зовсім поруч! Доступні вони тільки справжнім шукачам істинного, а також тим, хто відноситься до них з повагою. Одним з таких місць є острів «Король», на якому живуть… діти! Вони оберігають його від дорослих, які звикли все засмічувати та винищувати. На щастя, ми змогли порозумітися і вони запросили нас у гості.

Дорога до острова проходить через стару Обухівську трасу до Козина, а далі на плоту по р. Козинка.

Острів «Король» зустрів нас дуже гостинно, так, напевно, зустрічають справжні господарі – нічого не жаліють, але й зайвого не дозволяють.


Після легкого сніданку ми вирушили на простору галявину, де і почалося найцікавіше – тренування справжньої команди однодумців. Завдання були не з легких, але долалися зі сміхом та відмінним настроєм.


Одне з найцікавіших завдань – «Купини». Умови гри – перейти через уявне болото за допомогою стільчиків. При цьому не можна розмовляти, а деякі члени команди – «покалічені». Один неправильний крок – і все спочатку!

А це – успішно виконане завдання по утворенню піраміди.


Після трьох годин повноцінного тренування нас чекав розкішний обід: фірмовий суп острова на вогні, гарячий салат на грилі та м’ясо, мариноване у свіжій зелені та овочах. :)

По обіду кожен мав можливість розважатися, як його душа бажає. Тепла та чиста річкова вода, каное, несамовитий спів пташок…


Пам’ять про цю подію лишиться надовго в серці кожного з нас. Як добре працювати в дружньому та злагодженому колективі розумних людей!

Запись опубликована в рубрике Статьи о деятельности компании. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>